Expositie ‘Voeten’

Op zaterdag 22 en zaterdag 29 mei (vanaf 9.00 uur) is het kerkje van Ter Idzard geopend voor een unieke samenwerking. Renate Meekenkamp en Fotoclub Reflex Wolvega hebben de handen ineengeslagen voor twee prikkelende en ontspannende dagen op basis van het thema voeten. Op de beide zaterdagen kun je genieten van een ontspannende voetmassage en van de prachtige foto’s die zijn gemaakt over dit onderwerp.

Dorpsgenoot Renate Meekenkamp (Vriesburgerweg 10, Ter Idzard) volgt momenteel de opleiding tot voetreflextherapeut en de opleiding tot osteopaat. Vanaf komende zomer zal zij onder de naam Praktijk De Stellingwerven haar diensten als voetreflextherapeut aanbieden. Om jullie alvast kennis te laten maken met de ontspannende werking van een voetreflex-massage en om voor de opleiding haar praktijkervaring aan te tonen, wordt iedereen uitgenodigd om langs te komen.

Voetreflex-massage stimuleert het zelfgenezend mechanisme van het lichaam, verbetert de bloed- en energiedoorstroming en beïnvloedt het zenuwstelsel op een positieve manier. Daarnaast heeft deze massage een ontspannende werking.

Fotoclub Reflex Wolvega (www.fotoclubwolvega.nl) is al 20 jaar de fotoclub voor de actieve hobbyfotograaf in onze regio. Via maandelijkse bijeenkomsten worden de leden gestimuleerd hun eigen foto’s en die van anderen op een hoger niveau te brengen. Dit gebeurt onder andere door middel van fotobesprekingen, uitdagende opdrachten en ook door het exposeren van de foto’s. De leden van de fotoclub zijn uitgedaagd om aan de hand van het onderwerp “voet” te komen tot mooie foto’s voor de expositie.

Kom gezellig langs, geniet van een ontspannende massage en laat je verrassen door de foto’s!

Omdat de plekken voor de massage beperkt zijn, is het verstandig om van tevoren je plek te reserveren via www.praktijkdestellingwerven.nl. De massage duurt 30 tot 40 minuten en wordt gratis aangeboden.

De expositie is beneden in het kerkje en de voetreflex-massages vinden plaats in de torenkamer. Koffie en thee staat voor je klaar.

Graag tot zaterdag 22 of 29 mei!!